Hi!
A while ago I moved my blog from Blogger to WordPress. And since I’m blogging from 2007, there are a lot of blogposts to check… So if you see a blogpost that’s missing photo’s or has a weird layout, please let me know by leaving a comment at that particular blogpost. In the meantime I’m walking through all my posts myself too.
I hope you like my new layout! Thanks for visiting.
See you around!
XO Iris
Hi!
Ik heb mijn blog van Blogger naar WordPress verhuisd! En aangezien ik sinds 2007 blog, zijn er een heleboel blogposts te controleren … Dus: zie je een blogpost waarbij foto’s ontbreken of die een rare lay-out heeft, laat het me weten dmv het plaatsen van een reactie op die blogpost. In de tussentijd loop ik al mijn berichten zelf ook nog na.
Ik hoop dat mijn nieuwe layout bevalt!
Bedankt voor je bezoekje, zie je later!
XO Iris
The use of images and text from this blog.
The use of images and text from this blog.
Want to use a post, photos or text of my blog? Great! Please always mention my full blog name and a correct link to the origin of the article on my blog on: your blog, pinterest boards, instagram, tumbler, your site or wherever you want to use my content. And... Please give me a note if you have it published!
Also make sure that all the images have the original source / photographer named. For pictures that are not mine, please contact the owner by yourself to ask permission...
As for the posts on my blog: I try my best to mention all the names and links correct and ask permission in advance. If you spot an item here on my blog that belongs to you and I do not have the accurate information, please contact me, I'll adjust it asap.
Thank you! XO Iris | C-More
Gebruik van beeldmateriaal en tekst van deze blog.
Wil je een post, foto's of teksten van mijn blog gebruiken? Leuk! Plaats dan in ieder geval mijn blognaam en een link naar de oorsprong van het betreffende artikel op mijn blog op: jouw blog, pinterest boards, instagram, tumbler, je website of waar je het ook publiceert. Geef je mij een berichtje als je het geplaatsthebt?
Zorg ook dat bij alle afbeeldingen de originele bron / fotograaf komt te staan.
Wat betreft de posts op mijn blog: ik doe mijn best alle namen en linkjes goed te vermelden. Mocht je iets tegenkomen wat jou toebehoort en ik er geen juiste informatie bij hebben staan, neem dan contact met me op, dan pas ik het direct aan.
This is a sponsored post. The company who sponsored it compensated me via a gift. Regardless, I only recommend products or services I like and use personally and believe will be good for my readers.
“GODDELIJK’ FINE DINING EXPERIENCE THE JANE OPENT HAAR DEUREN OP 25 MAART
Michelin-sterrenchef Sergio Herman en chef-kok Nick Bril creëerden ruim drie jaar geleden hun “fine dining meets rock ’n roll” restaurantvisie samen met ontwerper Piet Boon op een mystieke plek in Antwerpen; de kapel van een voormalig militair hospitaal.”
Zo begon het persbericht dat ik van Piet Boon ontving.
Ik had er natuurlijk al veel over gehoord en zat op het puntje van mijn stoel om het eerste nieuws te mogen ontvangen: hoe zal het er gaan uitzien? Wat zijn de plannen? Welke stijl gaat het worden? En dan natuurlijk het eten: de gerechten van Sergio Herman….
Dat kan alleen maar top worden!
En het wordt alleen maar beter:
Piet Boon Studio heeft er voor gekozen om het karakteristieke pand, dat een kapel van een voormalig militair hospitaal is, grotendeels in zijn waarde te laten door bijvoorbeeld het originele plafond in zijn authentieke staat te laten.
Pure Wabi Sabi als je het mij vraagt!
De door glas omhulde keuken staat op de plek van het vroegere altaar: Het hart van het gebouw.
Je ziet dus letterlijk wat de koks voor jou aan het bereiden zijn.
Verder zijn er in het gebouw, zoals Piet Boon in zijn interieurs en Sergio Herman samen met Nick Bril in de gerechten toepassen, veel pure en rijke materialen gebruikt zoals natuursteen, eikenhout en leer.
Spraakmakende samenwerkingen zijn er aangegaan met bijvoorbeeld Studio Job [die ik onlangs geïnterviewd heb] voor de bijzondere ramen en de enorme kroonluchter van 12 bij 9 meter door PSLAB. Zie onderaan de video van de lamp “ Making of ‘Lion Fish‘”
Het servies BASE dat Piet Boon ontwierp is in samenwerking met Serax uitgebracht en zal voor het eerst in The Jane gebruikt worden.
Binnenkort ga ik weer naar Antwerpen en ga er dan ook vast en zeker voor zorgen dat ik een hapje ga eten bij The Jane, waarvan natuurlijk uitgebreid verslag volgt hier op mijn blog….
The Jane is vanaf nu geopend voor publiek, dus als je zelf een kijkje wilt gaan nemen, ga dan naar de website The Jane en reserveer!
Wordt vervolgd!
The Jane by Piet Boon®
The Jane by Piet Boon®
The Jane by Piet Boon®
The Jane by Piet Boon®
” DIVINE FINE DINING EXPERIENCE THE JANE OPENS ITS DOORS ON 25 MARCH
Michelin starred chef Sergio Herman and chef cook Nick Bril created more than three years ago, their “fine dining meets rock ’n roll” restaurant vision along with designer Piet Boon in a mystical place in Antwerp , the chapel of a former military hospital. “
Thus began the press release that I received from Piet Boon.
I heard a lot about The Jane and sat on the edge of my seat to receive the first news: How will it be? What are the plans? What style will it be? And then of course the food, the courts of Sergio Herman …. That can only be top!
And it only gets better: Piet Boon Studio has decided to restore only the necessary parts and to conserve the rest of the characteristic chapel of the former military hospital. For example: the original ceiling is mostly left in its authentic state. Pure Wabi Sabi if you ask me!
The glass walled kitchen is situated in place of the former altar: the heart of the building. So you literally see what the cooks are preparing for you.
Piet Boon, Sergio Herman and Nick Bril all love to work with pure and rich ingredients and so they applied natural stone, oak and leather in the building, to complete the concept.
Also some high-profile collaborations are entered, for example, Studio Job [ Whom I recently interviewed] for the special windows and PSLAB for the huge chandelier which is 12 by 9 meters big! See also the video below of the making of the lamp : “ Making of ‘Lion Fish‘”
The tableware BASE by Piet Boon is released in cooperation with Serax and will be used for the first time at The Jane.
I regularly go to Antwerp and will certainly make sure that I ‘m going to visit and grab a bite at The Jane, and of course make a full report, over here at my blog ….
The Jane is now open to the public, so if you want to take a look for yourself, and be pampered with delicious food and immersed in luxury: go to the website of The Jane and book a nice place !
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.